Delivery – Maten levererad till din kunds dörr.

I flera delar av världen samarbetar vi med budbolag.
I Sverige erbjuder vi bud tillsammans med partner i Lund & Malmö. Alltid leverans med bil. Uniformerad personal. Maten transporteras i värmeväska.

Till skillnad från andra aktörer, körs maten ut till över 8km från din restaurangs adress. Inom 45 minuter. Med garanti för leveranstid.

Matleveranser är en service där mat från restauranger eller matbutiker levereras direkt till kundens dörr. Detta kan göras genom olika metoder, till exempel genom att en anställd på restaurangen eller matbutiken själv levererar maten eller genom att använda sig av en tredjepartsleverantör som specialiserar sig på matleveranser.

Matleveranser är vanligtvis bekvämt för kunden eftersom de inte behöver lämna hemmet eller kontoret för att köpa mat. Det kan också vara en fördel för personer som har begränsad tillgång till transport eller som är upptagna med arbete eller studier och inte har tid att laga mat eller gå ut och äta.

Förutom att göra livet enklare för kunderna kan matleveranser också öka försäljningen för restauranger och matbutiker genom att öppna upp en ny försäljningskanal. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för mindre företag som inte har resurserna att etablera en egen leveransservice.

Det finns dock också nackdelar med matleveranser, till exempel att maten kan bli kall och tappa smak eller att det kan finnas förseningar på grund av trafik eller andra faktorer. Det kan också vara svårt att garantera att maten hanteras på ett säkert sätt under leveransen.

Trots detta har matleveranser blivit alltmer populära under de senaste åren och det finns många olika företag som erbjuder denna service, både lokalt och internationellt.